> OSNOVNI PODACI
schwarzmann

Konstrukcije Schwarzmann d.o.o.
Pristava 12a
1355 Polhov Gradec
Slovenija
tel +386 1 364 73 10
fax +386 1 364 73 33

info@schwarzmann.si
www.schwarzmann.eu


Upit

naslovna>balon hale

Balon hale

Industrijske hale Rešenje za sva vremena

Balon hale na teritoriji Srbije – postavljaju se poslednjih godina intenzivno.
Popularni naziv balon hale su povukle od duvanih balona namenjenih sportu.
Modifikacija i razlika u odnosu na duvane balon hale, jesu balon hale koje za osnovu imaju konstrukciju koja se pokriva ceradom. Balon hale proizvedene na ovaj način omogućavaju veoma široku primenu.

Balon hale se koriste u svim segmentima moderne industrije, trgovine, logistike i transporta, poljoprivrede, a Naša firma Konstrukcije Schwarzmann postavljala je balon hale namenjene i avionskim hangarima, i naravno balon hale namenjene sportu.

Kvalitetne balon hale za potporu moraju imati pravlino, stabilno i kvalitetno projektovanu čeličnu konstrukciju koja može da podnese i jake udare vetra i velike snežne padavine. Konstrukcije za balon hale tip Schwarzmann su projektovane isključivo po statičkim principima EUROCODE 03 i obzirom na veoma „čestu“ konstrukcijsku rešetku ceradni pokrivač je maksimalno rasterećen, te on na ovim balon halama može trajati i više decenija.

Balon hale tip Schwarzmann na teritoriji Srbije izdvajaju se kao jedan od najkvalitetnijih prozvoda ovog tipa koji trenutno postoji u ponudi. Konstrukcija balon hale tip Schwarzmann koja je osnov balon hale, prozvodi se od pocinkovanih čeličnih cevi, ili na većim rasponima od kutijastih čeličnih profila.

Ravni bočni deo balon hale tip Schwarzmann, kao i kompletna konstrukcija na čeonim stranama omogućava postavku pravih kliznih ili segmentnih vrata na svakoj poziciji na objektu – što menađžerima logistike kompletno olakšava posao organizacije pokrivenog prostora u okviru balon hale.

Balon hale tip Schwarzmann jedine u Srbiji imaju pravilno rešenu ventilaciju koja se postavlja u gornjem delu čeonih strana objekata- te topli ili vlažni vazduh nesmetano napušta balon i obezbeđuje dobru klimu u objektu.
Balon hale tip Schwarzmann imaju kompletno zaključene ceradne nastavke na objektu što objekat izvaja kao celinu- pri čemu je onemogućen prodor vode u halu.

Višegodišnje iskustvo, preko 1000 postavljenih objekata, kao i vrhunski dizajn sa kompletnim tehničkim rešenjima, kvalitetnom konstrukcijom i statikom, kao brzom isporukom i montažom, čine da balon hale tip Schwarzmann budu najrentabilnije i najkvalitetnije rešenje u nedostaku raznih vrsta prostora.

Balon hale galerija GALERIJA